‘Samsung nu al begonnen met ontwikkeling Galaxy S9’

Galaxy S9
Ze zijn er vroeg bij, daar in Zuid-Korea.

De Galaxy S8 is nog maar nét afgedroogd, of het eerste nieuwtje van de Galaxy S9 komt binnen. Volgens Zuid-Koreaanse media is Samsung gestart met de ontwikkeling van de Galaxy S9. Dit is opvallend te noemen, aangezien techfabrikanten normaal gesproken nooit zo snel na de release van een nieuw vlaggenschip met dergelijke berichtgevingen in het nieuws komen.

De eerste berichtgevingen dat Samsung was begonnen met de ontwikkeling van de Galaxy S8 kwam pas zes maanden nadat de Galaxy S7 was onthuld. Volgens de bron uit Azië is Samsung zo vroeg begonnen aangezien ze veel (veiligheids)testen willen gaan uitvoeren met de smartphone. De techgigant uit Zuid-Korea zou al een team hebben aangesteld dat aan de slag gaat met diverse schermtechnologieën. Halverwege april moeten naar verluidt de eerste samples binnenkomen.

De Galaxy S9 zal niet het eerst volgende vlaggenschip zijn dat Samsung op de markt gaat brengen. Later dit jaar komt de techgigant met de nieuwe Note 8, die de beschadigde Note-reputatie van Samsung moet gaan herstellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *