Samsung maakt muzikale sitcom over zichzelf

Samsung-Sitcom
In de categorie ‘omdat het kan’: Samsung gaat een Koreaanse sitcom maken waarin je kunt zien hoe cool het is om bij het bedrijf te werken. Er worden ook liedjes in gezongen.

De zogenaamde ‘musicom’ Best Future laat het tumultueuze leven van een aantal jonge Samsung-medewerkers zien, in zes verschillende afleveringen. Om de één of andere reden horen daar blijkbaar een hoop covers bij van hits uit de jaren ’80 en ’90. Fictionele hoofdpersonen Cheago (vertaald: Best) en Mirae (vertaald: Future) laten het leven rondom werken bij Samsung zien.

Het echte Samsungleven
Om het ‘echte’ Samsungleven te demonstreren, zal een groot deel van de show opgenomen worden in de Samsung-kantoren in Seoul en Suwon, Korea. Door te laten zien hoe een baantje bij Samsung perfect in je leven past, inclusief relaties en andere belangrijke zaken, hoopt het bedrijf nieuwe (jonge) mensen aan te spreken. De show richt zich dan ook op mensen tussen de 20 en 30.

Samsung-Sitcom

Serie twee
Het grappige is dat dit niet de eerste keer is dat Samsung de seriewereld opzoekt om nieuw personeel te werven. In Endless Energy, een vorige serie, werd het idee achter het sollicitatieproces op een menselijke en bloedstollende manier uitgelegd.

In de loop van volgende maand verschijnt de eerste aflevering op Youtube. Laten we hopen op subtitels, want dit willen wij voor geen goud missen. Zeker als deze gebeurtenis ook de show gehaald heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *