Samsung groter qua mobiel internet dan Apple

Mobiel internetgebruik
Het lijkt dat de Koreanen weer een overwinning hebben geboekt in de strijd tegen Apple. De laatste cijfers van StatCounter lijken aan te tonen dat mensen die gebruik maken van mobiel internet dat vaker doen met een product van Samsung dan van Apple.

Een jaar geleden ging deze eer nog naar Nokia, totdat ze eind vorig jaar werden ingehaald door Apple. Zoals je in bovenstaande grafiek kan zien is Apple de laatste maanden echter geconfronteerd met een daling, terwijl Samsung juist vrolijk door bleef stijgen.

Samsung kwam vorig maand uit op een marktaandeel van 25,47% terwijl Apple bleef steken op 25,09%. Nokia is afgezakt van plaats één naar plek drie. In de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk blijft Apple echter wel heer en meester op het gebied van mobiel internet. (via: statcounter.com)

No comments yet

  1. En apple was nog wel zo trots met blaten dat apple telefoons intensiever werden gebruikt dan android telefoons.. Hoe dan ook, ik hoef geen van beide.

  2. Gek he. Apple met 3 modellen waarvan 2 oud en niet echt interessant meer en samsung met zo’n beetje iedere week weer een nieuw model in een andere categorie. Vind dit een beetje meten met twee maten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *