Samsung Galaxy S5 Zoom wordt kleiner dan zijn voorganger

Samsung Galaxy S5 Zoom wordt kleiner dan zijn voorganger
Op uitgelekte foto’s van de Galaxy S5 Zoom is te zien dat de telefoon een stuk platter wordt dan aanvankelijk werd aangenomen.

Via de Chinese site Baidu werden er foto’s uitgelekt van de nieuwe Samsung Galaxy S5 Zoom. Dit toestel zal waarschijnlijk op 29 april worden gepresenteerd. We krijgen dan ook hopelijk te horen hoe de telefoon gaat heten. Er gaan al een tijdje de geruchten dat het nieuwe toestel de naam Galaxy K gaat krijgen.

Samsung is druk bezig geweest om de capaciteiten van de S4 Zoom to overtreffen en dit in een kleiner jasje te stoppen. Het nieuwe toestel krijgt een 4.8″ Super AMOLED display en een Samsung Exynos 5 Hexa SoC processor met zes kernen.

De camera is natuurlijk het belangrijkste onderdeel op deze telefoon. Samsung heeft een 20 megapixel camera weten te integreren met een 10x optische zoom. De camera heeft ook een xenonflitser waardoor je ook ’s nachts nog mooie foto’s kan maken. Er zit zelfs nog een camera aan de voorkant van 2 megepixel waarmee je selfies kan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *