Samsung Galaxy Note Edge gaat hier €900 kosten

Samsung Galaxy Note Edge gaat hier €900 kosten
Het leek er eerst op dat we de Galasy met een doorlopend scherm aan de linkerkant hier niet zouden krijgen, maar wie genoeg euro’s op tafels legt kan er toch één bemachtigen.

Het is ruim tweemaal de prijs van een Samsung Galaxy S5, maar als je bereidt bent om bijna duizend euro voor een telefoon neer te leggen, dan kun je straks een Galaxy Note Edge kiezen. Het unieke aan deze telefoon is dat het scherm aan één zijde doorloopt. Volgens Samsung kun je op dat stukje display met één duimveeg direct info over laatst gebruikte apps, notificaties en andere functies zien – zelfs als de cover gesloten is. Daarnaast kun je notificaties op het Edge display ontvangen, terwijl er op het hoofdscherm bijvoorbeeld een video afspeelt.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde SamMobile legt Samsung de Galaxy Note Edge eind dit jaar in een groot aantal Europese landen in de winkel. Het eerste land dat hem krijgt is Denemarken, op 12 december.

De specificaties van de Note Edge komen grotendeels overeen met de Note 4. Het rekenwerk wordt verricht door een 2,7 GHz quad-core processor, ondersteund door 3 GB werkgeheugen en voorzien van een 16 megapixelcamera.

No comments yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *