Samsung Galaxy Note 10 Plus: zo groot gaat ‘ie worden

Samsung Galaxy Note 10 Plus: zo groot gaat 'ie worden
Dankzij gelekte informatie weten we nu wat we van de nieuwe Samsung Galaxy Note 10 Plus kunnen verwachten.

Over een paar weken is het zover. In de eerst week van augustus presenteert Samsung de gloednieuwe Galaxy Note 10 (Plus) aan de wereld. In aanloop naar zo’n onthulling komt het regelmatig voor dat er het één en ander uitlekt. Over de technische specs is bijvoorbeeld al info bekend, maar nu zijn ook de afmetingen van het toestel naar buiten gekomen.

Zo weten we aan de hand van gepubliceerde FCC-foto’s dat de Galaxy Note 10 Plus een 6.7-inch (170.1mm diagonaal) scherm gaat krijgen. Daarnaast is de smartphone 162.5 x 77.6mm groot. Dit betekent dat de smartphone een joekel gaat worden. Net als de OnePlus 7 Pro, zal de Galaxy Note 10 Plus nog maar lastig in een strakke broekzak passen. Dat gaat oppassen worden bij het zitten, de smartphone kan zomaar op de grond kletteren.

Verder is bekend geworden aan de hand van FCC-documenten dat de Galaxy Note 10 Plus ondersteuning heeft voor dual-band Wi-Fi 6 (802.11ax), Bluetooth 5.0 en LTE. Het schermdesign zal naar verwachting sterk lijken op de Galaxy S10, met een kleine inkeping in de hoek van het display voor de camera.

Zoals gezegd weten we in augustus alles over de nieuwe Galaxy Note 10 en de Galaxy Note 10 Plus. Samsung trekt het doek van de toestellen tijdens een Galaxy Unpacked-event. (via XDA Developers)

Lees ook: onthullingsdatum Galaxy Note 10 bekend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *