‘Samsung app verraadt Galaxy S8 design’

Samsung
Pijnlijke blunder of een actie met voorbedachte rade?

Android 7.0 Nougat brengt veel handige features met zich mee. De uitrol van de nieuwe Android-software is ook voor Galaxy S7 (Edge)-gebruikers in volle gang. Beschik je al over Nougat, dan kun je via een APK-bestand het exclusieve Secure Folder downloaden, waarin een wel heel verdachte render als voorbeeld wordt gebruikt.

Met de app Secure Folder kun je als Galaxy S7 (Edge)-bezitter bestanden overplaatsen naar deze speciale app, waarna ze van een extra beveiliging voorzien zijn. Secure Folder opent namelijk pas als jij je als gebruiker identificeert door middel van de vingerafdrukscanner. Zo kun je met een gerust hart je toestel geven aan anderen.

De render in kwestie

Open je voor de eerste keer deze applicatie, dan word je tijdens het installeren begeleid door bovenstaande smartphone. Het uiterlijk van deze render lijkt verdacht veel op de gelekte afbeeldingen van de Galaxy S8. Vooral de extreem smalle randen en het grote scherm doen ons denken aan het te verwachten vlaggenschip van Samsung.

Hoewel deze ontdekking in Secure Folders allesbehalve revolutionair is, raken we langzaamaan wel overtuigd dat het vernieuwde design van de Samsung-vlaggenschepen er echt aankomt. Of de Galaxy S8 ook een succesverhaal gaat worden, moet nog blijken wanneer het toestel over een tijdje in de winkels ligt.

8 reacties

  1. Nice, 6.2 inch display zonder dat het toestel is gegroeid. Mooie opvolger voor m’n Note4, ook al doet die het nog perfect en met maandelijkse updates.

    • @ffw88: Precies, en dat zien de meesten niet.
      Een smartphone met het hetzelfde formaat als dat van de Nintendo Switch maar dan wel in serieus hoge quality, 720P vs QHD.

      Samsung gaat weer de lat zetten, de rest gaat het proberen te evenaren, let op mijn woorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *