Rode HTC One steekt de kop weer op


De HTC One is er al in leaseautozilver en stemmig zwart, en het leek er lange tijd op dat dit de enige twee kleuren zouden worden voor het vlaggenschip van HTC. Er is nu echter een rood exemplaar opgedoken. Zou het dan toch?

Een aantal maanden geleden verscheen de telefoon ook al eens in het rood op de site van HTC, om daarna snel weer van het internet te verdwijnen en onder het tapijt geveegd te worden. Het ging toen om dit trio toestellen.

Nu is er op de site van een Britse telecomaanbieder opnieuw een afbeelding van de rode HTC One verschenen – inclusief prijs – die de komst van de roodtint lijkt te bevestigen. In allerijl is de afbeelding met specsheet van de site handtec.co.uk gebonjourd, maar gelukkig hebben we de foto nog.

No comments yet

  1. Ik heb een in leaseautozilver en kan het iedereen aanraden. Prachtig ding en met de Hardware uit 2013 is Android eindelijk vloeiend.

  2. overigens slaan de (door)links in het artikel weer als een lul op een drumstel. HTC kloon, HTC ziet winst dalen, Levering uitgesteld,

    Dit moet beter Apparata!

  3. Vanzelfsprekend komen er andere kleuren. Rood zal daar ongetwijfeld eentje van zijn, maar waarom al je kruit in een keer verschieten. Als ze over een maand oid een nieuwe kleur uitbrengen krijgen de verkopen weer een boost.

    Er ligt bij ons een zwarte op werk, ik vind het jammer dat hij niet echt geanodiseerd is, maar gewoon gecoat. Voor mij dus toch maar gewoon de zilveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *