Rockstar hint naar nieuwe GTA Online map (teaser)

Een mysterieuze naakte man duikt op in een teaser voor GTA Online, maar de herkomst van de man is nog interessanter: Vermoedelijk verwijst hij naar een nieuwe map!

Ontwikkelaar Rockstar dropt vandaag op Twitter een teaser voor GTA Online en mogelijk GTA V. Het gaat om een cryptische video met vlugge cuts en abstracte beelden. Maar één ding valt iedereen wel heel duidelijk op: de naakte man. Wat teaset de Amerikaanse uitgever met de vreemde video?

Rockstar dropt GTA Online teaser

De video is slechts enkele seconden lang, maar is ontzettend belangrijk. Rockstar is doorgaans namelijk relatief spaarzaam met de teasers. Een kleine easter egg hier en daar is veelal alles wat fans krijgen.

Ditmaal pakt Rockstar uit met een GTA Online teaser die deels gemakkelijk te ontcijferen is. Fans spotten namelijk in een van de vlugge cuts een nieuw eiland. Jazeker, 7 jaar na de release van Grand Theft Auto V komt er nog een gigantische expansion naar GTA Online. Althans, als dat de teaser is en niet de naakte man…

Naakte John Doe

Het grootste gedeelte van de GTA Online teaser focust namelijk op een dode naakte man op het strand. Het is lastig te zien, maar de kerel ligt naast een koffertje, ergens aan de westkust van de map. Daar vinden spelers nu ook in-game een naakte man (in onderbroek) op gezette tijden.

Een dode, aangespoelde knaap in combinatie met de korte jump cut naar een eiland lijken duidelijk; GTA Online krijgt een uitbreiding in de vorm van een nieuw gedeelte van Los Santos. Vermoedelijk gaat het om een nieuwe heist die zich op het eiland afspeelt.

Heel tof voor de fans van de MMO, maar stiekem hopen we allemaal toch echt op wat nieuws over GTA 6. Of ben ik de enige? Hoe dan ook, de nieuwe update zou voor ergens in december gepland staan.

Lees ook: Lachen: Twitch chat teistert GTA V streamer met mods (video)

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *