Ring Clock: een horloge om je vinger

Ring Clock
De twee belangrijkste redenen waarom mensen geen horloge (meer) dragen zijn: ik heb toch een telefoon, en ik wil niks om mijn pols. Als je er geen probleem mee hebt om een ring te dragen dan is deze Ring Clock de ideale oplossing.

Twee jaar geleden ontwierp Gusztav Szikszai deze ring met het idee dat het minstens 10 jaar zou duren voordat een dergelijke ring ooit gemaakt zou kunnen worden. Dat had hij niet helemaal goed ingeschat, want met een beetje geluk gaat deze ring binnenkort al in productie.

De ring wordt momenteel verder ontwikkeld en het team achter de Ring Clock is via Indiegogo op zoek naar $287.500 om de ontwikkeling af te ronden en in productie te nemen. Met nog 45 dagen te gaan is er al ruim $44.000 opgehaald.

Een opvallend detail aan deze ring is dat hij niet constant de tijd laat zien. Pas als je de ring draait gaan de juiste LEDjes branden en zie je de tijd. En dat is maar goed ook, want anders zou de accu snel leeg zijn en loop je tenminste niet met een verlichte ring rond.

De ring gaat bij normaal gebruik 1 week mee is draadloos op te laden. Mocht er genoeg geld worden opgehaald dan zal in april 2014 de eerste lading ringen verstuurd worden. De prijs van dit horloge ligt op zo’n $200.

[gv data=”bqLnJVI57g4″][/gv]

[lg_folder folder=”0_Divers/Ring_Clock/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *