Red Dead Redemption 2 is vertraagd

Red Dead Redemption
Fans van de nieuwe game moeten nog langer geduld hebben.

Het zou één van de toppers van 2017 worden. Red Dead Redemption 2. De opvolger van het zeer vermakelijke voorgaande deel uit 2010. Helaas heeft Rockstar Games slecht nieuws. Een release voor dit jaar gaat er niet meer inzitten, dat heeft het bedrijf bekendgemaakt.

De launchdate is verplaatst naar lente 2018. Een specifieke datum is niet genoemd. Het is niet de eerste keer dat een grote titel van Rockstar Games vertraging oploopt. GTA V werd ook enkele maanden uitgesteld. Soms vergissen uitgevers en ontwikkelaars in het proces en komen ze onverhoopt bugs en glitches tegen. Een uitstel is in dat geval beter dan een release om reputatieschade te voorkomen. Ubisoft ging met Assassin’s Creed: Unity diep door het stof toen deze game uitkwam. Het spel zat vol met glitches en had vele updates nodig om überhaupt zonder problemen speelbaar te zijn. Dit kwam de Franse ontwikkelaar op veel kritiek te staan.

Om de pijn te verzachten heeft Rockstar Games nieuwe screenshots vrijgegeven van Red Dead Redemption 2. Of het ook echt de pijn verzacht is nog maar de vraag. Met deze nieuwe beelden kijken we eigenlijk nóg meer uit naar het nieuwe cowboy-avontuur van Rockstar.

Lezen wat er tot nu toe bekend is over Red Dead Redemption 2 doe je HIER.

[lg_folder folder=”0_Games/Red_Dead_Redemption_2/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *