Prijs Hyperkin Retron 5: 89 euro

Prijs Hyperkin Retron: 89 euro
De makers van de Hyperkin RetroN 5, een gameconsole met meer gleuven dan de brievenbusunit van een portiekflat, hebben eindelijk laten weten wat ze voor dit vernuftige stukje hardware vragen.

De RetroN 5 draait op een aangepaste versie van Android en speelt alle originele spellen van de NES, SNES, Genesis, Famicom, Game Boy, Game Boy Color, Game Boy Advance, Super Famicom en Mega Drive cartridges af. PAL of NTSC, dit apparaatje slikt het en brengt de games waar je mee opgroeide straks moeiteloos naar je full HD TV.

Ook krijg je er een draadloze Bluetooth controller bij, maar echte hipsters gaan natuurlijk voor dit 8-bit-achtige retro-exemplaar.

En dan nu het goede nieuws; in Europa kost hij slechts 89 euro, en gaat vanaf 10 december in de verkoop. Hij is in de tussentijd intern nog wat aangepast om beter te kunnen koelen.

[lg_folder folder=”0_Games/Hyperkin_Retron5/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Erg leuk bedacht! Gaat het goed doen bij 30 plussers. Helaas ben ik een 20 plusser en dus opgegroeit met het spul dat net hierna op de markt kwam. Heb een enorme bak N64 games maar die kunnen dus nog even op hun plaats blijven staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *