Politie heeft de grootste lol met gevonden iPhone

Find my iPhone
Mocht je van plan zijn je iPhone kwijt te raken, doe dat dan vooral in Australië. Dan valt er tijdens je zoektocht namelijk nog wat te lachen.

Bella Crooke vergat haar telefoon tijdens een feestje, maar had het geluk dat een van de beveiligers de iPhone netjes naar het politiebureau bracht. Daar kon de lol pas echt beginnen. Crooke had namelijk geen vergrendeling op haar toestel en daar maakten de agenten handig gebruik van. Zij besloten de Facebook-pagina van Crooke namelijk in te zetten om haar te laten weten waar ze het toestel zou kunnen ophalen.

De selfie van de agent met de gevonden iPhone

Het eerste berichtje was nog relatief onschuldig: ‘You should probably put a password on your phone. When you are ready to pick it up it will be at Albury police station’, inclusief selfie van de dienstdoende agent. De beste man had de smaak blijkbaar te pakken, want al snel volgde een nieuwe foto van de iPhone. ‘If your worried about the battery going flat, don’t. By the time you pick it up it will be fully ‘charged’. It is a great ‘cell’ phone’.

De gevonden iPhone bracht een nachtje door in de cel

Crooke meldde zich de dag na het feestje op het politiebureau, maar had niets meegekregen van de berichten op haar Facebook-pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *