PocketBook CoverReader: hoesje met ingebouwde e-reader

PocketBook CoverReader: hoesje met ingebouwde e-reader
Een compleet boek op je smartphone lezen is niet bepaald de fijnste manier, dat doen we toch liever op e-readers. Maar wat als je deze twee combineert?

Dan krijg je zoiets als de PocketBook CoverReader, een flip cover voor de Samsung Galaxy S4 waarin een e-reader-schermpje van 4,3-inch met een resolutie van 800 x 600 pixels is verwerkt. Geen LCD of AMOLED-scherm, maar gewoon old school e-ink om je ogen niet te verpesten tijdens het lezen. Dat maakt hem trouwens ook een stuk buigbaarder.

Via de PocketBook-app kun je boeken naar het e-ink-scherm sturen en middels de volumeknoppen aan de zijkant blader je door de pagina’s. Later wordt het ook mogelijk om e-mails en webteksten te lezen op het display. In onderstaande hands-on video van SlashGear wordt duidelijk dat de grootte van het scherm niet overhoudt, maar het kan een makkelijk en compact alternatief zijn voor verstokte lezers die met een CoverReader om hun telefoon niet langer overal een e-reader mee naartoe hoeven te sjouwen.

[gv data=”qx01A6P5pK8″][/gv]

PocketBook heeft plannen om de CoverReader voor meer toestellen uit te brengen, een prijs is echter nog niet bekend.

According to Enrico Müller, Sales Manager of Pocketbook Readers GmbH, CoverReader – is a highly anticipated product on the market, that’s why company plans to expand the line of smartphones’ CoverReaders for such brands as HTC, Sony, and Samsung.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *