Piepkleine Talkase is de ultieme backup telefoon

Talkase
De angst om onbereikbaar te zijn door een lege smartphone is voorgoed verleden tijd met de Talkase mini-telefoon.

De functies van de Talkase zijn heel simpel: het is een 2G mobieltje dat net zo groot is als een credit card, en is speciaal gemaakt om als backup te dienen van je geavanceerde smartphone. Ideaal voor de nomofoben onder ons dus, die het benauwd krijgen als ze niet continu bereikbaar zijn.

Niet vaak opladen
Je kunt er probleemloos mee bellen en SMS-berichten mee versturen, en de batterij gaat honderd uur mee. Vaak opladen is dus niet nodig, omdat je de Talkase alleen aanzet in noodgevallen of als je smartphonebatterij leeg is.

Talkase-case

Speciaal hoesje
De micro-SIMkaart uit je smartphone stop je eenvoudig in de Talkase. Met een dikte van 5,5 millimeter past hij met gemak in je tas of broekzak, en er is zelfs een speciaal hoesje voor gemaakt zodat hij netjes in de achterkant van je smartphone verwerkt wordt. In dit hoesje zit bovendien een SIM adapter en een speciale ‘removal pin’ zodat je gemakkelijk je SIMkaart uit je andere telefoon kunt halen.

Stel dat je smartphone nog wel genoeg batterij heeft, dan kan er ook via Bluetooth een signaal naar de Talkase verzonden worden, zodat je daarmee kunt bellen. Handig als je telefoon aan de oplader ligt en je liever rondloopt tijdens het praten.

Kickstarter
Op dit moment wordt er nog druk geld ingezameld op Kickstarter om de Talkase te realiseren, en voor een donatie van 35 dollar krijg je een exemplaar thuisgestuurd, inclusief die gave case.

Eén reactie

  1. Ten eerste, ik hoop dat ze met meerdere hoesjes komen i.p.v. Appelhoesjes.
    Ten tweede, je kan toch gewoon een tweede sim aanvragen i.p.v. steeds erin en eruit halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *