Ostrich Pillow Loop: opvolger hilarisch hoofdkussen (video)

Ostrich Pillow Loop
Mocht je nog een beetje geld over hebben voor een raar Kickstarter-project, dan is dit je kans.

Het Spaanse Studio Banana is zeker geen onbekende in de mediawereld. Het bedrijf heeft vooral naam gemaakt met de Ostrich Pillow, een superzacht kussen dat om je hoofd zit én je armen doorheen kunnen. Na veel media-aandacht is de storm voor Studio Bananas ietwat gedaald. De Ostrich Pillow Loop moet het volgende bizarre Kickstarter-succes worden.

In tegenstelling tot het origineel bedekt de Ostrich Pillow Loop niet je gehele hoofd, maar is het voornamelijk gericht op je ogen. Het langwerpige en flexibele design dien je gekruist over je hoofd vast te maken, waarna je in alle rust en zonder lichtinval een dutje kunt doen.

Dankzij het design loop je volgens Studio Banana ook niet voor gek als je de Ostrich Pillow Loop gebruikt als fashion-item. Ook is het mogelijk om een koptelefoon op te zetten, aangezien het kussen niet je oren bedekt.

Heb je interesse, steun dan het Kickstarter-project op de site. Mocht het doel van 50.000 dollar gehaald worden, dan komt het kussen in juni 2018 jouw kant op. Een Ostrich Pillow Loop kost je minstens 21 euro.

[gv data=”-2VesqueUQY”][/gv]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *