Samsung Galaxy Fold 2

Opvolger Samsung Galaxy Fold heeft een flinterdun scherm

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is 1-samsung-galaxy-fold-2.jpg

Dit kun je verwachten.

Nog even en dan presenteert Samsung de opvolger van de Galaxy Fold. Volgens de geruchten gaat deze smartphone Galaxy Z Flip heten. Een totaal andere benaming, al is het ook een totaal andere smartphone. Samsung heeft hard gewerkt aan de technologie en er zijn enkele dingen anders in vergelijking met de Fold.

Volgens Max Weinbach van XDA Developers heeft de Galaxy Z Flip een flinterdun glazen paneel als scherm. De techniek zou vergelijkbaar zijn met het display van de Motorola Razr. De Zuid-Koreaanse techgigant zou er de naam Samsung Ultra Thin Glass aan gaan hangen.

Met zo’n term lijkt het duidelijk dat Samsung met nieuwe technologie speelt. De Galaxy Z Flip zal de eerste smartphone worden met dit scherm. Verwacht echter dat toekomstige high-end Galaxy smartphones van Samsung ook zo’n dun glazen display krijgen.

De techniek is radicaal anders in vergelijking met de Galaxy Fold. Deze vouwbare smartphone maakt gebruik van een plastic scherm. Het ziet er niet zo mooi uit als glas en met de eerste versie bleek het ook niet zonder problemen te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *