Op deze data zal vermoedelijk Apple’s WWDC plaatsvinden

iOS 11
Een nieuwe versie van iOS, nieuwe producten en meer.

Apple organiseert jaarlijks twee grote evenementen. De Worldwide Developers Conference (WWDC) en het iPhone-event. Als eerste zal het WWDC plaatsvinden. Dit gebeurt doorgaans in juni. Volgens Macrumors kunnen we dit jaar inderdaad in juni weer de jaarlijkse conferentie verwachten.

De site weet op basis van interne bronnen te melden dat WWDC 2018 van 4 tot en met 8 juni zal plaatsvinden. Het evenement zal volgens de bronnen georganiseerd worden in het San Jose’s McEnery Convention Center. Dat is exact dezelfde locatie als een jaar geleden.

Het is een feit dat Apple hier iOS 12 uit de doeken gaat doen. Wellicht een start van een stabielere toekomst, want met alle problemen omtrent iOS 11 hangt er een zwarte bladzijde aan deze versie van Apple’s mobiele besturingssysteem. iOS 12 zal niet het enige nieuwtje zijn. Men verwacht ook de onthulling van macOS 10.14 en updates voor tvOS en WatchOS. Tevens is er altijd hoop dat Apple er een nieuw product gaat onthullen. Daar is nu nog weinig over bekend. Wellicht weten we meer als het evenement dichterbij komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *