Deze onverwoestbare drone is ideaal voor alle stuntpiloten

Onverwoestbare drone
Een keer ‘per ongeluk’ met je auto over deze drone gereden? Geen probleem!

We hebben op Apparata al heel wat drones voorbij zien komen. Waar de een speciale features heeft om bijvoorbeeld te vissen of iets dergelijks, doen de meeste drones vooral gewoon hun ding en vliegen ze rond. Zo ook de Nimbus 195, alhoewel je deze drone alles behalve ‘normaal’ kunt noemen.

Deze drone beschikt namelijk over een bolvormig, koolstofvezel monocoque exoskelet. Kortom: de Nimbus 195 kan wel tegen een stootje. Of tien. Twintig? In ieder geval heel veel. De kracht van de First Person View racing drone zit hem voornamelijk in het exoskelet. Hierdoor zijn alle fragiele onderdelen die normaal onoverdekt zitten volledig beschermd van de buitenwereld.

De Nimbus 195 is dan ook ideaal geschikt voor de huis-, tuin- en keuken-stuntpiloot. Dat blijkt ook uit onderstaande video, waarin zelfs het volledige gewicht van een auto de drone niet doen bezwijken. In de winter is de drone daarnaast met een IP54-certificering beschermd tegen sneeuw en waterplassen.

Dat het Indiegogo-project wat mag kosten, blijkt wel uit de beginprijs. Voor 160 dollar beschik je alleen over het frame van de Nimbus. Wil je het volledige pakket inclusief controller en dergelijken hebben, dan ben je maar liefst 750 dollar kwijt. Mocht je alsnog overstag gaan en het product kopen, dan knalt de Nimbus 195 rond maart van dit jaar tegen je voordeur aan.

[gv data=”UHqFOgZIREk”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *