OnePlus 6T lancering aangepast na Apple-aankondiging

OnePlus
OnePlus gaat zich aanpassen aan Apple.

Het was OnePlus die aankondigde dat op 30 oktober een groot event staat te gebeuren. In New York City zou het merk de langverwachte 6T officieel aankondigen. Alles leek in kannen en kruiken, maar toen gooide Apple roet in het eten. De Amerikaanse techgigant uit Cupertino liet deze week weten ook een evenement te organiseren op de 30ste.

Dat is bij OnePlus in het verkeerde keelgat geschoten. Het merk is bang dat die dag iedereen het over Apple gaat hebben en niet over de OnePlus 6T. Apple heeft op zijn beurt lak aan de aankondiging van het Chinese techbedrijf. OnePlus voelde zich daarom genoodzaakt de lancering te verschuiven.

Het event zal nog steeds plaatsvinden in New York, maar nu op de 29ste. Één dag eerder dus. Het bedrijf laat weten kosten te vergoeden voor geïnteresseerden en journalisten die hierdoor vluchten of hotels moeten omboeken. Een flinke (en prijzige) operatie voor OnePlus, maar het is blijkbaar niet anders. Het is jammer dat OnePlus buigt voor een gigant als Apple, maar aan de andere kant kunnen journalisten maar van één event tegelijk een goed verslag brengen. OnePlus wil die aandacht zeker niet delen met Apple en kiest daarom voor een aangepaste lancering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *