Olloclip-case tovert iPhone om in multifunctionele camera

Olloclip Studio: maak van je iPhone een fotocamera
Olloclip heeft inmiddels een hele collectie met lensbevestigingen voor de iPhone gemaakt, zodat je smartphone nog professionelere foto’s kan schieten. Toch was er tot nu toe altijd een probleem: geen van de lenzen waren te bevestigen op bestaande iPhone-hoesjes.

Het bedrijf is nu eindelijk serieus aan de slag gegaan met bescherming voor het toestel. Want je iPhone op een tripod zetten zonder hoesje, is toch iets wat veel gebruikers niet aandurven. Daarom komt Olloclip nu met Olloclip Studio: een nieuw design dat nog meer aan je smartphone toevoegt. Het hoesje is zo gemaakt dat er gemakkelijk andere accessoires op kunnen worden geschoven, zoals een statief, lampje of microfoon. Ben je zelf gek op Periscope of Meerkat en doe je niets liever dan live streamen? De achterkant van de case beschikt over een handvat, waardoor je je toestel langer en makkelijker kunt vasthouden.

Volgens CEO Patrick O’Neil is het handvat aan de achterkant zeker handig, aangezien smartphones steeds groter worden. Op dit moment is het Kickstarter-project over de helft van zijn beoogde doel en kunnen investeerders hun Olloclip Studio in september verwachten. Zelf interesse? Kopen kan hier.

[gv data=”A-CGrImsjtg”][/gv]

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *