OKTO – Een superjacht van €60 miljoen

Dit superjacht kost €60 miljoen!
Dit luxe jacht kost €60 miljoen euro!

Multimiljonairs opgelet, want het OKTO superjacht is een must have voor iedere zeevaarder die houdt van een beetje luxe. Ben je van plan om met 9 supermodellen (of je familie, natuurlijk) een tochtje over de Atlantische oceaan te maken en heb je €60 miljoen over? Dan is de OKTO wat voor jou.

Voor het enorme bedrag van €60 miljoen krijg je 66 meter aan pure luxe. Op het oppervlak van 80 vierkante meter vind je onder andere een verwarmbaar zwembad, dat te vullen is met zowel zoet als zout water. Je zou maar willen zwemmen als je op een jacht zit, dan moet je wel een zwembad hebben, toch? Ook komt de OKTO standaard met een jacuzzi en een fitnessruimte. Voor de echte Jordan Belfort’s onder ons is er zelfs ruimte voor een helikopter op het jacht.

Dat alles wordt geregeld door 17 man personeel en dus maximaal 10 gasten. Overigens hoef je je geen zorgen te maken als je geen €60 miljoen over hebt; je vaart voor €400.000,- al een week lang over de Middellandse zee. Reserveren kan via OKTO’s website.

Zie ook: Dit jacht van 92 meter kost €215 miljoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *