Officieel: OnePlus 3 vanaf 14 juni zonder invite te koop

Officieel: OnePlus 3 vanaf 14 juni zonder invite te koopGoed nieuws voor iedereen die de OnePlus 3 wil kopen: je hebt er geen invite meer voor nodig.

Het was het grote kritiekpunt bij de vorige smartphone-lanceringen van OnePlus: voor je er een kon kopen, was het nieuwe model alweer bijna klaar. Het duurde vaak erg lang voor je een invite te pakken had, maar dat probleem is nu verleden tijd. OnePlus heeft officieel aangekondigd dat de OnePlus 3 op de dag van de lancering direct voor iedereen beschikbaar is.

De OnePlus 3 wordt op 14 juni gelanceerd. De livestream start om 18.30u Nederlandse tijd. Wil je er als eerste bij zijn, bekijk de lancering dan via een VR-bril: in de Loop-app van OnePlus kun je het toestel twee uur lang exclusief aanschaffen. De openbare verkoop start vervolgens om 21.00u.

Nog geen reacties

 1. Het systeem van de invites was toch enkel bedoeld om een gevoel van exclusiviteit te creëren en zo aan naamsbekendheid te winnen. Ondertussen kent iedereen Oneplus goed genoeg dus is het logisch dat hier een eind aan komt.

  • @ag3ra: En let op mijn woorden, ook een eind aan de mega goed geprijsde smartphones.

   Zoals met alles, de naamsbekendheid en kwaliteit gaat omhoog en dus ook de prijs.
   Natuurlijk wel goedkoper als de gevestigde orde maar niet meer de mega verschillen.

   We zagen dit al veel vaker (oa Huawei, de Nexus lijn, etc) en we zien dat al jaren met auto’s (Hyundai, Kia, Suzuki, etc etc.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *