Nu al kotsmisselijk van iOS 7? Dat komt vaker voor

iOS 7 doet kots opwekken
Met iOS 7 heeft Apple een hele lading nieuwe features geïntroduceerd, waarvan de meeste een verbetering zijn, sommige irritant zijn, en enkele mensen letterlijk ziek maakt. Wait what?

We hebben het hier niet over mensen die de nieuwe kleurtjes zo afzichtelijk vinden dat ze er spontaan van over hun nek gaan. Het probleem lijkt te liggen in de bewegingen en animaties. Een gedeelte daarvan is uit te zetten, maar bijvoorbeeld een openspringende folder zal dezelfde animatie gebruiken ongeacht gekozen opties.

In het verleden heeft Apple veel aandacht geschonken aan het zo breed mogelijk toegankelijk maken van hun apparaten. Je hebt Voicover, kan de letters groter maken, en zelfs als je wilt de kleuren omdraaien. Maar mensen die snel wagenziek worden lijken nu erg veel last te hebben van iOS 7, en of de “Reduceer beweging”-optie nu aan of uit staat, ze blijven het voelen.

Het gaat hier ook niet om een paar geïsoleerde gevallen. Er is melding van gemaakt op verschillende blogs door meerdere mensen, en ook de Support-forums staan er vol mee.

No comments yet

  1. Nee, dit is niet nep. Ik heb iOS7 vanochtend geïnstalleerd en ik voel me allesbehalve relaxed. Ik zal zo eens proberen om “reduce motion” aan te zetten, maar ik heb ook het idee dat het door het felle scherm komt. Alles is fucking wit, lijkt wel alsof je in zo’n witte kamer zit van een psychiatrisch ziekenhuis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *