Nooit meer krassen op je iPhone met de Innerexile Hydra

Beschermhoesje voorkomt krassen
Wil je dat je smartphone krasvrij blijft, dan ontkom je er niet aan om een beschermhoesje te gebruiken. Maar wat als je zelfs bang bent dat die beschadigd raakt?

We leven helaas niet meer in het tijdperk van de Nokia 3310 en onverwoestbare telefoons. Laat je een iPhone of Samsung op de vloer kletteren, dan doe je er goed aan de glaszetter te bellen, want de steeds grotere displays zijn dan vaak niet meer te redden. Gelukkig zorgen bumpers en cases voor wat meer bescherming, maar ook die kunnen natuurlijk kapot.

Behalve als je de Innerexile Hydra koopt. Die is namelijk gemaakt van een materiaal dat zichzelf kan herstellen bij kleine krasjes of beschadigingen. Handig als je inderdaad van plan bent je iPhone 6 in dezelfde broekzak als je sleutels mee te nemen, want op die manier blijven zowel de iPhone als de beschermhoes als nieuw.

De Innerexile Hydra kost je 22 dollar en is te koop vanaf aanstaande vrijdag, als ook de nieuwe iPhones gelanceerd worden.

3 reacties

  1. Tsja als je dan toch echt ieder nutteloos bericht met betrekking tot apple wilt posten dan moet je het bericht over de 0,15% charge op apple pay betalingen en de aankondiging van het swiftkey keyboard voor IOS8 ook niet vergeten. Het feit dat de iphone 6 op 17 oktober in India op de markt komt mag ook zeker niet ontbreken. Oh en apple heeft zelf ook scileconen hoesjes voor de Iphone 6 geintroduceerd.

    • @MrSkyline: Haha, het is inderdaad erg. 5 van de 15 frontpage berichten gaan op dit moment gaan over Apple. Ik weet niet of ze betaald worden of het heel grote fans zijn, maar soms wil ik ook wel iets over andere telefoons lezen…
      Op deze manier blijven het gewoon copy and paste berichten van MacRumors, 9toMac enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *