Nokia Lumia 625 is officieel: groot scherm en lage prijs

Nokia Lumia 625
Er waren, zoals gebruikelijk, al wat afbeeldingen en specificaties van de eerste Nokia Lumia met een ‘groot’ scherm (4.7 inch) uitgelekt, maar nu hebben we alle informatie inclusief de prijs.

De Nokia Lumia 625 beschikt over een 4.7 inch scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels (201ppi). Voor het rekenwerk zorgt een 1.2GHz, Dual Core Snapdragon S4 processor. Verder is er 512MB RAM en 8GB opslagcapaciteit aanwezig. Ook is er nog de mogelijkheid om een SD kaartje van maximaal 64GB te gebruiken.

Wellicht ten overvloede, maar deze Lumia zal ook draaien op Windows Phone 8 en qua kleuren kan je kiezen uit oranje, geel, groen, wit en zwart. Daarnaast komen er ook nog verwisselbare covers beschikbaar.

Interesse in deze telefoon? Dan moet is het goed om te weten dat deze telefoon in het derde kwartaal van dit jaar naar Europa komt voor een prijs van €220. Dat is echter wel de prijs zonder belastingen en voordat eventuele kortingen van providers er vanaf zijn. In combinatie met een 1- of 2-jarig abonnement kan deze telefoon dus nooit veel kosten.

[lg_folder folder=”Nokia/Lumia_625/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Weer eentje om uit te kiezen lekker dan. Zit al een tijdtje te kijken naar een windows telefoon. met mijn budget is de 920 al weggestreept en heb ik een beetje zitten vergelijken tussen de 820 en de 720 hoewel de 820 eigenlijk nog te duur is, is het met een abonoment nog wel te doen. Verder dan Nokia ben ik nog niet gegaan. Iemand suggesties voor een niet al te dure windows phone 8 telefoon?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *