Nokia 7.1 Plus foto: notch én kin aanwezig

Nokia 7.1 Plus gelekt
De opvolger van de bejubelde Nokia 7 Plus maakt esthetisch gezien aparte keuzes.

De Nokia 7 Plus is nog niet eens een jaar uit of de officiële opvolger klopt al aan de deur. De Nokia 7.1 dook vorige week al op in Geekbench, maar nu is er ook meer bekend over het design van de smartphone. De midranger van moederbedrijf HMD Global wordt, zoals het er nu naar uitziet, morgen al officieel uit de doeken gedaan.

In een officiële poster is het design van de Nokia 7.1 Plus al te aanschouwen. Wat we zien is een relatief groot scherm, zo lijkt. Wat lang niet iedereen zal bekoren is de aanwezigheid van een inkeping aan de bovenkant én een kin aan de onderkant waar het logo nog ingepropt is.

Een ander aspect dat opvalt is de de grote knop die linksonder bij de Nokia 7.1 Plus te zien is. Over de specificaties weet MySmartPrice meer te vertellen. Het ziet ernaar uit dat het toestel aangedreven wordt door een Snapdragon 710, uit de doos draait op Android 8.1 Oreo en een accucapaciteit van 3400 mAh.

Het scherm is met zijn 6,2 inch relatief groot te noemen. Het gaat om een IPS LCD-scherm met een Full HD+-resolutie van 2246 bij 1080 pixels. Er komen naar het schijnt twee versies op de markt: eentje met 4GB RAM en 64GB intern opslaggeheugen en een met 6GB RAM en 128GB aan intern opslaggeheugen.

Nokia 7.1 Plus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *