Nieuwe foto’s van Apple Campus 2 opgedoken

Apple Campus 2 rendering
Nu er definitief groen licht is gegeven voor de bouw van het nieuwe Apple hoofdkantoor in Cupertino komen er steeds meer details naar buiten over ‘Campus 2’ aka The Mothership aka The Apple Ring.

Het nieuwe pand zal ontworpen worden door architect Norman Foster, die ook verantwoordelijk was voor de Reichstag in Berlijn. De grote glazen ring moet uiteindelijk plek bieden aan meer dan 12.000 werknemers en zal naar verwachting meer dan $5 miljard kosten. Het gebied waar Campus 2 komt te staan is zo’n 708.200 vierkante meter groot en was voorheen eigendom van HP.

Op de renderings die Apple heeft ingeleverd bij de gemeente is onder andere te zien hoe bepaalde delen van het interieur eruit komen te zien. Ook zien we de binnenplaats, waar uiteraard appelbomen zullen groeien. Ook is de ondergrondse parkeergarage te zien waar ruimte is voor 2.000 auto’s. Alleen het ‘hogere’ personeel kan daar parkeren. De rest staat bovengrond, of mag met de bus komen. (via: wired.com)

Apple Campus 2 doorsnede

[lg_folder folder=”Apple/0_Divers/Apple_Campus_2_renderings/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]
[lg_folder folder=”Apple/2016_HQ/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

3 Comments

  1. Wat overdreven veel bomen overal zeg. Wat voor signaal willen ze hier mee afgeven? Lekker groen bezig met zijn allen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *