Nieuwe info over iPhone SE 2 duikt op

De huidige iPhone SE
Komt het toestel later op de markt dan gedacht?

Er is nieuwe informatie over de iPhone SE 2 opgedoken. De verwachting was dat Apple over een niet al te lange tijd de nieuwe smartphone zou gaan presenteren. Nieuwe geruchten duiden erop dat dit niet het geval zal zijn. De informatie, afkomstig vanuit de industrie in China, hint naar een release in september van dit jaar. De smartphone zou tegelijkertijd met de nieuwe vlaggenschepen voor het aankomende jaar worden gepresenteerd.

De oorspronkelijke iPhone SE zag in maart 2016 het licht. Vandaar dat er ook aanvankelijk werd gedacht dat een nieuwe SE in de lente van dit jaar zou worden uitgebracht. Over het toestel zelf is nog niet schrikbarend veel bekend. Normaal gesproken, wanneer een release aanstaande is, komt er meer info naar buiten. Dit zou kunnen suggereren dat een release verder weg is dan wij nu denken.

Eerder werd al duidelijk dat de iPhone SE 2 vermoedelijk een notch gaat krijgen. TouchID komt niet naar het toestel. In plaats daarvan zou de SE 2, net als de iPhone X, over FaceID beschikken. Mocht het inderdaad nog tot september duren, dan hebben we nog enkele maanden te gaan. (via Appleinsider)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *