Nieuwe hint naar Grand Theft Auto 6 duikt op

Nieuwe hint naar Grand Theft Auto 6 duikt op
Rockstar is er druk mee.

De vraag is niet of Grand Theft Auto 6 komt, maar wanneer. Natuurlijk komt er een opvolger van GTA 5 en zo nu en dan duiken er geruchten, lekken en hints op naar het nieuwste deel in de GTA-serie.

Nu is het Rockstar zelf die hint naar iets wat lijkt op de komst van GTA 6. Zo heeft de studio een aantal vacatures geopend. Men is onder meer op zoek naar een Animation System Programmer voor een nieuwe grote openwereldgame met de nadruk op personages. Aangezien Rockstar bekend staat als een bedrijf dat geselecteerde games uitbrengt kan het niet anders zijn dat het hier om een vacature voor GTA 6 gaat.

Met de tekst “grote open wereld” kunnen we al halsreikend uitkijken naar wat gaat komen. Rockstar weet de boel doorgaans goed geheim te houden, dus het blijft voorlopig bij speculeren. Verder staat in de vacature dat het om een game gaat voor de volgende generatie consoles. Ook dat is logisch: volgend jaar presenteren zowel Sony als Microsoft de opvolgers van de PlayStation 4 en de Xbox One. Met de nieuwe hardware kan GTA 6 een game worden waar we tot nu toe enkel alleen van hebben kunnen dromen.

Nog geen reacties

  1. Ik denk dat ze opnieuw hetzelfde verhaal gaan spelen zoals bij de PS3/PS4. Toen hadden ze ook een GTA nog net de op de PS3 en een veel knappere met 1st person view voor de PS4 en PC. Dit kunnen ze ook weer doen. een 4k versie voor PS4 Pro en een 8k versie voor de PS5

    • @jantje_555: ik verwacht eigenlijk precies dit. Eerst nog even een release voor de PS4 en XB1 = iedereen wil hem als eerste hebben = geld.
      Daarna de PS5 en Xbox Scarlett. Met inderdaad meer features en uiteraard betere graphics. Gecombineerd met het feit dat Rockstar de DLC voor PS4/XB1 stop gaat zetten = iedereen wil de betere versie = geld.
      En als laatste natuurlijk ook nog voor PC. Zodat de PC-gamers misschien al wel drie versies van de game hebben, alvorens zij hun spel op de PC kunnen spelen. En daar zal die nog iets beter voor zijn = weer mensen die het de upgrade waard vinden = geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *