Nieuwe features Mass Effect: Andromeda in beeld

Mass Effect Andromeda in actie
EA en BioWare lichten de nieuwe features van Mass Effect: Andromeda stapsgewijs uit.

Met nog één maand tot de release vinden EA en BioWare het de hoogste tijd dat we beter kennis gaan maken met het nieuwste Mass Effect-deel. Andromeda lijkt zich met enkele unieke features te willen onderscheiden van de voorgaande Mass Effect-trilogie.

De eerst video focust zich op het combat-aspect van de game. In een vijf minuten durende gameplay-video zien we een typische Mass Effect-game, met hier en daar wat Halo-achtige vuurgevechten. Zo is er nu een ‘jump set’ waarmee je snel kunt bewegen en in de lucht kunt hangen. Ook zijn de Biotics-krachten sterker dan in voorgaande delen.

Een van de grootste verschillen met voorgaande delen is het vervagen van de verschillende klassen in Andromeda. In voorgaande delen beperkte de verschillende klassen je om bepaalde attributen te leren. In Andromeda lijkt dit concept overboord gegooid en kies je volledig zelf welke skills meer aandacht verdienen.

Mass Effect: Andromeda speelt zich af in het Andromeda-stelsel, nabij onze eigen Melkweg. de Melkweg-rassen hebben een gigantische ruimte-expeditie opgezet, waarin het doel is om in het Andromeda-stelsel een nieuw leven op te bouwen, om zo te overleven. Mass Effect: Andromeda ligt vanaf 23 maart in de winkels voor pc, Playstation 4 en Xbox One.

[gv data=”HrWgLMH8yRU”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *