Nieuwe Beats Studio3 koptelefoon is een feit (en duur)

Apple Beats Studio 3
Omdat hoogwaardige audiokwaliteit met een prijskaartje komt.

Het heeft even geduurd, maar na drie jaar brengt Beats eindelijk een nieuwe versie van haar Studio-koptelefoons op de markt. Een van de belangrijkste, zo niet dé belangrijkste vernieuwing is de W1-chip van Apple. Deze chip is vooral voor Apple-gebruikers een must-have.

De W1-chip, die ook in de AirPods van het bedrijf uit San Cupertino zit, maakt sneller een connectie met het apparaat waarmee de koptelefoon moet verbinden. Ook wordt de koppeling sneller gesynchroniseerd tussen al je Apple-apparaten. Het is niet de eerste Beats-headset met deze W1-chip, maar voor de duurste variant is het een primeur.

Verder is de nieuwe Beats Studio3 mede dankzij de W1-chip een stuk zuiniger qua accuduur. Inclusief verbeterde ruisonderdrukking aan heb je met de moderne koptelefoon van Beats voor ongeveer 22 uur aan luisterplezier. Heb je ruisonderdrukking uitgeschakeld, dan is het niet raar als je de 40 uur aantikt op één volle accucyclus.

Is de Beats Studio3 leeg, dan heb je binnen tien minuten laadtijd weer voor drie uur luisterplezier. De Beats Studio 3 verschijnt in zes kleuren, waaronder blauw, grijs, rood, roze, wit en zwart. De koptelefoon is in de Apple Store voor een kleine 350 euro te koop en vanaf oktober leverbaar.

[gv data=”ERuONiY5Gz0″][/gv]

No comments yet

 1. Beats heeft NIKS met geluidskwaliteit te maken, net zo als de naam Bose (alleen de naam al!)
  Voor dat geld van beide producten kan je veel betere kwaliteits-spullen kopen die in alle opzichte beter zijn dan deze veel te dure marketing producten!

   • @dell: Voor dezelfde doelgroep zijn er betere alternatieven zoals:
    Sony MDR-1000X
    Sony WH-1000XM2
    Sennheiser PXC 550
    Sennheiser HD1 Wireless (of de voorganger, Momentum Wireless)
    JBL Everest Elite 700
    AKG N60NC
    Bowers & Wilkins P7 Wireless

    Er zijn vast meer, maar bovenstaande is waar ik beter mee bekend ben.

 2. @Dell
  Zo moeilijk is het toch niet…
  http://lmgtfy.com/?q=best+headphones+under+the+400
  https://www.whathifi.com/best-buys/headphones/best-over-ear-headphones
  http://www.techradar.com/news/audio/portable-audio/best-over-ear-headphones-1280342 (Bose staat om nr 9 omdat de “goede” noise-cancelling.)
  https://www.crutchfield.com/S-41JdDqJDsXB/under_400_359550/Audiophile-Headphones-Under-400.html?&pg=2 (Bose ver onderaan maar aléén vanwege de “goede” noise-cancelling)
  Maar nergens Beats, wat van Apple is,net zo als de telefoons van hun, een grote marketing hype er om heen bouwen, daar trappen dan de meeste mensen in, zijn ze heer en meester in…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *