Nieuwe app moet taxi’s in Amsterdam weer draaglijk maken

Drive Ugo app
Een taxiritje is, zeker in Amsterdam, over het algemeen geen pretje. Hoge prijzen en asociale chauffeurs zijn eerder regel dan uitzondering. Drie jonge ondernemers willen dat veranderen met een nieuwe app.

Mark Stephan, Koen Bekkering en Boyd Sleeman lanceren aanstaande woensdag hun nieuwe taxidienst Drive Ugo. Naast een eigen app (en website), waar je gemakkelijk een taxi kan bestellen, proberen ze zich ook te onderscheiden door het aanbieden van gratis 4G-Wifi in de taxi’s. Daarnaast zouden alle chauffeurs vriendelijk zijn en de deur voor je open houden.

De laatste tijd zijn er al meer taxi apps gelanceerd in Nederland, maar die bieden over het algemeen geen eigen taxi’s aan. Drive Ugo heeft een eigen vloot van 20 auto’s en werkt samen met zo’n 60-80 taxichauffeurs die in dienst zijn van het bedrijf. Op die manier hopen ze meer controle te houden over de kwaliteit. (via: sprout.nl)

Eén reactie

  1. Ze doen hier alsof hen geweldig zijn en de rest van de Amsterdamse taxiwereld schorem.
    Als je met de TCA app een taxi bestelt staat hij er 9 van de 10 keer binnen 5 minuten en anders dan hun willen laten lijken is alles traceerbaar dus als de chauffeur onbeschoft is is een belletje naar de TCA voldoende. De chauffeur krijgt dan een straf van de centrale, dit kan zelfs zo ver gaan dat de chauffeur ontslagen word bij TCA. Dus allemaal onzin die verteld wordt om anderen zwart te maken.
    Trouwens deze ugo chauffeurs zijn niet in het bezit van een trambaanontheffing dus mogen in de spits niet langs de files rijden, en aangezien hen tarievenop tijd gebaseerd zijn kan een ritje flink duur uitvallen en niet goedkoper zoals ze zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *