Netflix breidt downloadmogelijkheden op jouw smartphone uit [video]

netflix-nederland-downloads-for-you
Misschien zijn deze aanwinsten op het Nederlandse Netflix wel een idee.

Als je Netflix op jouw smartphone gebruikt ben je vast al bekend met de huidige smart download optie die de volgende aflevering van jouw favoriete serie(s) beschikbaar maakt. Deze optie is handig, maar Netflix heeft hem nu uitgebreid. Met de nieuwe ‘downloads for you’ (de Nederlandse term is nog niet bekend) biedt Netflix nu ook de mogelijkheid om (afleveringen van) series te downloaden die je nog niet gezien hebt.

Om onverwacht dataverlies te voorkomen moet je de nieuwe functie wel aanzetten. Je kunt dan direct een datalimiet instellen (staat automatisch op 1 GB). Daarnaast kun je zelf diverse opties toevoegen. Sowieso is ingesteld dat de downloads alleen plaats vinden als je verbonden bent met WiFi. Als je eenmaal de keuze gemaakt hebt en de juiste instellingen hebt ingevoerd gaat de app voor je aan de slag. In de ‘smart Downloads’ sectie krijg je dan een andere lay-out te zien waar de voor jou gedownloade series in terug te zien zijn.

Het is overigens niet bekend hoe vaak de inhoud van deze nieuwe functie wordt ververst en of dit een tijdelijke of permanente toevoeging is. Momenteel gaat het namelijk om een test.

Naast deze functie heeft Netflix nog meer verbeteringen doorgevoerd. Zo kun je meer gegevens uit de ‘Playback’-functie achterhalen en de helderheid in de app nauwkeuriger instellen. Wellicht mooie opties om te gebruiken bij de nieuwe releases die Netflix beschikbaar gemaakt heeft.

Zo zong Glannis Grace de Nederlandse muziek in voor de film ‘Klaus’.

[gv data=”muQZKLbGoJw”][/gv]

Overigens ging de stemcasting voor deze film nog even de mist in. Netflix deelde beelden van de opnames, die door de verkeerde acteur verstoord werden. Dat liep bijna fout af.

[gv data=”8SP5qxnA4Fs”][/gv]

Daarnaast is het nieuwe seizoen van de serie ‘The Crown’ weer beschikbaar. Een echte Britse thee-etiquette mag dan natuurlijk niet ontbreken.

[gv data=”iwxV07hDstk”][/gv]

Kortom, ook mobiel is er weer genoeg te genieten bij Netflix. Als je toch op zoek bent naar meer inspiratie hebben we hier nog een paar tips voor je.

Bron en fotocredit: Androidpolice.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *