Batterijproblemen met je Nest Doorbell? Dat kan kloppen

Nest Doorbell brengt vrienden en familie in de goede stemming

Nest Doorbell brengt vrienden en familie in de goede stemming

We leven de nieuwe ringtone instellen op je Nest Doorbell, zo ben je helemaal voorbereid op de feestdagen.

December. De maand van gezellig samenzijn, lichtjes en lekker eten! Als je een slimme deurbel hebt kun je alvast je gasten opwarmen voor deze tijd van het jaar. Want ja, we leven wel in anno 2021. Zelfs de deurbel kan onderdeel zijn van de gezelligheid. Echt waar.

Google heeft een aantal ringtones bedacht die passen bij deze tijd van het jaar. Je kunt gedurende deze periode een nieuwe ringtone instellen. In een preview gedeeld op Twitter kun je er een aantal beluisteren. Instellen verloopt via de Google Home of Nest app op je smartphone en is een fluitje van een cent. Net als in de installatie van een Nest Doorbell overigens, maar daar lees je in onze review meer over. De ringtones zijn zowel in te stellen als de bedrade als de draadloze versie van de Nest Doorbell.

https://twitter.com/madebygoogle/status/1466154051100413960

Met de juiste jingle warm je de gasten alvast op voor ze je huis betreden. De speciale ringtones zijn vanaf nu verkrijgbaar. Het gaat hier om een tijdelijke actie. Google verwijdert de feestelijke tonen weer op 5 januari 2022. Want dan gaan we weer terug naar het normale leven. Geniet er dus van zolang het kan! Happy holidays.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *