Narcos: nieuwe Netflix-serie over leven van Pablo Escobar

Narcos: een nieuwe serie over het leven van Pablo Escobar
Poeder. Heel veel poeder. En de koffers met geld die daarmee gepaard gingen. Inderdaad, het Medellin-kartel van Pablo Escobar is door Netflix in een serie gegoten. Check hier de trailer.

Narcos toont de strijd tussen de Amerikaanse en Colombiaanse politie-eenheden en het Medellin-kartel, dat zich afspeelde tijdens de door cocaïne gedreven drugsoorlog in de jaren ’80. De cast van Narcos bestaat uit de Braziliaanse acteur Wagner Moura (Elite Squad) in de rol van Pablo Escobar. Zijn tegenspelers zijn Boyd Holbrook (Gone Girl) en Pedro Pascal (Game of Thrones).

Dit waargebeurde verhaal van Pablo Escobar, één van de grootste drugsbarons ooit, verschijnt op 28 augustus op Netflix. Seizoen 1 bestaat uit tien afleveringen.

[gv data=”IRCBm13pS-M”][/gv]

3 Comments

  1. Zo fijn om te zien dat de personages in hun moedertaal praten. Niks is frustrerender dan een biopic van Adolf en de personage die hem vertolkt vervolgens Engels gaat praten met een perfect Brits accent.

  2. Staat zo een serie er dan in 1 keer op? Of ook 1 aflevering per keer zoals op de gewone tv. Als ik een serie kijk wil ik binchwatchen. Anders haak ik meteen af. Afgelopen week Mr Robot seizoen 1 gedownload. Is nu gepost tot en met aflevering 8. Het zijn er 10. Ik wacht dus met kijken tot ik die laatste 2 ook compleet heb. Niks zo k** als halverwege moeten pauzeren omdat je afleveringen “op” zijn…

    Het lijkt me namelijk een rete-vette serie.

  3. Jongens (en meisjes) van Netflix hebben Entourage nog eens herbekeken ter inspiratie zeker?
    Medellin, iemand? Zelfs het idee van de personages Spaans te laten praten overgenomen van Billy Walsh :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *