Motorola haakt in op Samsung vs Apple-reclame

Motorola haakt in op Samsung vs Apple-reclame
Slim gedaan.

Samsung maakte onlangs Apple belachelijk in een nieuwe reclame. Allerlei grappen werden gemaakt en toegegeven: de commercial was best grappig. Aan het einde stapt de man in de video over van Apple naar Samsung.

Hier komt Motorola in beeld. Met een nieuwe commercial gaan ze verder waar Samsung gestopt is. Het techbedrijf wist niet dezelfde acteur te regelen, maar de man in de video lijkt verdacht veel op de acteur in de Samsung-reclame. In de commercial van Motorola kijkt hij een filmpje op een smartphone. Hoewel er geen merk in beeld is, lijkt het te gaan om een Galaxy S8.

Dan komt zijn vriendin de woonkamer ingelopen met haar nieuwe Moto Z2 Play. Ze kijkt geen filmpjes op het toestel, maar projecteert deze op de muur. Een feature die de Samsung Galaxy S8 niet heeft. Motorola heeft op deze wijze een grappige draai gegeven aan de Samsung bash-reclame. What’s next? Google die deze Motorola-reclame te grazen gaat nemen met de Pixel 2? We hebben de popcorn al in de aanslag. Check de commercial van Samsung en het antwoord van Motorola hieronder.

[gv data=”R59TevgzN3k”][/gv]
[gv data=”VykE9uvtpVI”][/gv]

Eén reactie

  1. Een minimale projector met als welk doel ?
    Kost een vermogen die mod en iedereen op deze planeet heeft bijna wel een flinke smarttv waar je naartoe kan casten …… Tenminste mensen die dit soort gadgets boeien hebben die hardware al thuis staan.

    We hebben dat modulaire geneuzel al vele malen gezien en het faalt steeds weer. Kansloos !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *