Microsoft faalt met de Surface, maar blijft iPads uitlachen

Microsoft faalt met de Surface, maar blijft iPads uitlachen
Schitterend. Op de dag dat Microsoft bekend maakt dat ze 900 miljoen dollar(!) hebben afgeschreven op de Surface RT, komt er opnieuw een uitlachfilmpje uit waarin ze hun eigen tablet ophemelen, en Apple’s iPad de grond in boren.

Het gerucht gaat dat Microsoft met 6 miljoen onverkochte Surface RT-tablets in de maag zit. Om ze tóch aan de man (m/v) te krijgen werd vorige week al 150 euro van de prijs geschraapt. Het 32 GB-model heb je daarom al voor 336 euro, terwijl de 64 GB-versie naar 436 euro is gezakt. Pijnlijk Microsoft, pijnlijk.

“This is not going to end well for me”

Microsoft-topman Brian Hall, verantwoordelijk voor de Surface-divisie, zegt stellig dat ze voor 100% achter de tablet en het enigszins beperkte besturingssysteem Windows RT – waar alleen apps op draaien, in tegenstelling tot de Surface Pro die wel pc-programmas draait – blijven staan. En wat zien we vandaag? Het zoveelste bashfilmpje waarin de Microsoft-tablet superieur moet blijken aan de iPad. Om het komisch effect te onderstrepen horen we nu Siri het filmpje aan elkaar praten.

De laatste poging tot succes van een tabletverkoper in nood? Oordeel zelf.

[gv data=”wE7AQY5Xk9w”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Of het spul nu wel of niet verkoopt. De MS surface is duidelijk handiger in gebruik. De prijsdump heef o.a. ook te maken met de aankondiging van een nieuwe range Surface producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *