Met deze wekker word je prettiger wakker dan ooit

SensorWake
Wat is dé beste manier om wakker te worden? De geur van koffie! En nu heb je daar niet eens meer een partner of huisgenoot voor nodig.

De geur van croissants en brood komen wat mij betreft op plek twee en drie. Maar als je daar anders over denkt, kun je nog steeds veel plezier beleven aan de SensorWake.

De SensorWake is een wekker die werkt met geurpacks. Hij staat nu op kickstarter. Het SensorWake-team werkt samen met Givaudan, een Zwitserse fabrikant van geuren en smaken. Voor de SensorWake worden speciale capsules gemaakt, die per twee worden geleverd in een thema-pack. ‘Continental breakfast’ bijvoorbeeld bevat espresso en croisants, terwijl in een ander pack de geuren ‘seaside’ en ‘lush jungle’ zitten. De bedenker van de bijzondere wekker is Guillaume Rolland, een achttienjarige Fransman.

Wie het project steunt op Kickstarter ontvangt twee exclusieve geuren: de eerste is ‘ebony luxury’, en de tweede ruikt naar… geld.

De wekker is getest op meer dan honderd mensen. Naar verluidt werd 99% daarvan ‘wakker binnen twee minuten’. Om er zeker van te zijn dat jij niet toch die ene procent bent, gaat er na drie minuten ook nog eens een hoorbaar alarm af.

De target van 50.000 euro is inmiddels ruimschoots gehaald.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *