Met deze app maak je Tiësto jaloers op jouw songs

Toon je muzikaliteit met de app DrummerKan jij niet zonder je smartphone en ben je een enorme muziekliefhebber? Dan is deze app een must om te downloaden.

Misschien heb je er altijd wel over gedroomd om muziek te kunnen maken. Zoals een echte artiest dat doet met een instrument. Wanneer die droom nooit is uitgekomen, omdat je eigenlijk gewoon a-muzikaal bent, dan kan de app Drummer je hier alsnog bij helpen. Met deze iOS-applicatie kun je tracks maken die zelfs nog ergens op lijken.

Wanneer je de applicatie opent, kun je eerst een keuze maken uit een beat. Vervolgens kun je die naar je eigen smaak aanpassen. Daarnaast is het ook mogelijk om de afspeelsnelheid aan te passen en kun je zelf een hele nieuwe beat creëren. Je kun meerdere beats toevoegen en deze met elkaar mixen, tot er een track ontstaat waar Tiësto jaloers op zou zijn.

Het is jammer genoeg nog niet mogelijk om je zelfgemaakte nummer te exporteren of door te sturen, maar wellicht wordt die functionaliteit nog toegevoegd via een update. De app is gratis te downloaden in de App Store.

No comments yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *