Mercedes komt met reeks toffe hoesjes

Mercedes komt met reeks toffe hoesjes
“De Mercedes onder de hoesjes”.

Mercedes-rijders opgelet! De Duitse autofabrikant heeft een gloednieuwe lijn smartphone-hoesjes gepresenteerd. Het gaat in totaal om 20 stuks, verdeeld in vier categorieën.

Categorie één is geïnspireerd op de lijnen van de Mercedes S-klasse. De hoesjes zijn van aluminium en kunnen worden uitgerust met een lederen, carbon of houten finish. Categorie twee draait om luxe. De hoesjes zijn van leder en lijken op de stoelen van een Mercedes-model. Categorie drie is geïnspireerd op de C-klasse. Dit zijn lederen hoesjes met een ‘boeken design’. Dit betekent dat je pasjes kunt meenemen. Categorie vier is voor de sportieveling. De cases uit deze serie zijn uitgevoerd in een aluminium/zwarte carbon trim.

De hoesjes zijn verkrijgbaar voor diverse type smartphones. Naast nieuwe hoesjes komt Mercedes in samenwerking met CG Mobile met een paar mobiele accessoires. Zo lanceren de samenwerkende partijen twee mobiele laders, met een capaciteit van 5.000 of 10.000 mAh.

Het derde product in de Smartphone Cover Collection is de komst van een twee-in-een kabel, om iPhones, iPads en iPods op te laden/synchroniseren. Details over prijzen en beschikbaarheid zijn niet bekendgemaakt.

[lg_folder folder=”0_Divers/Mercedes_Smartphone_Cover_Collection/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *