Lijstje: nieuwe Netflix-series

Een screenshot van Colony
Het is tijd voor nieuwe series!

Op zoek naar een nieuwe Netflix serie? Lees dan snel verder, want wij zetten de leukste nieuwe Netflix series voor je op een rijtje!

1. Gilmore Girls: A Year in the Life
Deze oude serie wordt nieuw leven in geblazen, nadat het laatste seizoen erg gehaast ten einde liep bijna tien(!) jaar geleden. Officieel is er nog weinig bekend over deze nieuwe serie. We weten alleen dat de serie de oude cast terugkrijgt. Elke aflevering duurt 90 minuten en speelt zich af in één seizoen. De eerste aflevering moet dit jaar nog op Netflix te zien zijn.

[gv data=”kGGNNSmGDpU”][/gv]

2. Zoo
Deze serie gaat over Jackson Oz, een Amerikaanse zoöloog. Hij constateert dat verschillende dieren wel zeer eigenaardige trekjes krijgen. Zo worden mensen zomaar aangevallen. Oz besluit te onderzoeken hoe de vork in de steel zit, om te voorkomen dat de aanvallen toenemen en agressiever worden.

De eerste aflevering verschijnt op 30 december 2016.
[gv data=”59O9-vg0q-k”][/gv]

3. Colony
Deze serie speelt zich af in de nabije toekomst. Een familie probeert te overleven en vrij te zijn in een bezet Los Angeles. Voormalige FBI agent Will Bowman (Josh Holloway) en zijn vrouw Katie (Sarah Wayne Callies) leven in een gevaarlijke wereld van verdeelde ideologieën. Waar sommige kiezen om te collaboreren met de bezetters, kiezen anderen ervoor te rebelleren en de consequenties onder ogen te zien. Nadat Will en Katie zijn gescheiden van hun zoon tijdens de invasie, proberen ze alles te doen om weer samen te komen.

[gv data=”bxglHSaRuKo”][/gv]

4. A Series of Unfortunate Events
Deze serie, gebaseerd op de boeken van Lemony Snicket (pseudoniem van Daniel Handler), komt 13 januari op Netflix. De serie gaat over de drie weeskinderen Violet, Klaus en Sunny. Hun aangewezen voogd is graaf Olaf, die uit is op de erfenis van de kinderen. Violet, Klaus en Sunny moeten er keer op keer alles aan doen om Olaf te slim af te zijn. Tegelijkertijd proberen de kinderen aanwijzingen te vinden, om zo de mysterieuze dood van hun ouders te ontrafelen. Het eerste seizoen van A Series of Unfortunate Events wordt op 13 januari 2017 gelanceerd op Netflix en telt acht afleveringen.

[gv data=”kNm7gX_pjuw”][/gv]

5. Marvel’s Iron Fist
Eerder schreven wij al over deze exlusieve Netflix-original serie. Deze serie gaat over miljardair Danny Rand (Finn Jones). Hij duikt na 15 jaar vermist te zijn geweest weer op in New York om zijn geboorterecht en familiebedrijf op te eisen. Als er echter een oude vijand opduikt, moet dit levende wapen met zijn perfecte beheersing van kung-fu en vermogen om de immense kracht van de Iron Fist op te roepen vechten tegen de criminele en corrupte krachten in zijn stad. De eerste afleveringen komen uit op 17 maart 2017

[gv data=”Mtk2IaVp4bg”][/gv]

Overigens is een Netflix abonnement een leuk cadeau voor onder de kerstboom.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *