Lijstje: de beste komedies op Netflix

Blijkt dat niet elke vakantie rustig verloopt!
Het is geheid lachen met deze lijst!

Het is koud buiten en daar wordt eigenlijk niemand vrolijk van. Het is tijd om lekker warm binnen op de bank te zitten en te genieten van de beste komedies op Netflix.

1. Rick and Morty (2 seizoenen) – IMDb 9,3
De briljante Rick sleurt zijn kleinzoon Morty mee voor wilde escapades in andere werelden en dimensies

[gv data=”WNhH00OIPP0″][/gv]

2. Arrested Development (4 seizoenen) – IMDb 9,0
Arrested Development draait om de familie Bluth. Het is een zeer chaotische familie, waarvan de vader baas is van familie- en bouwbedrijf Bluth. De serie begint op het punt dat vader George Bluth sr. de leiding over gaat dragen aan één van zijn kinderen. Tijdens een bootparty zal George bekend maken dat hij de leiding overdraagt op zoon Michael, de meest normale persoon van de familie. Het loopt anders, want hij benoemd zijn vrouw Lucille. Michael is het middelpunt van de serie en hij is not amused met het nieuws. Ook hij vindt dat zijn familieleden nogal gestoord zijn.

Als later op de bootparty vader George wordt gearresteerd wegens oplichting van investeerders en het betalen van privé spullen namens het bedrijf belandt hij in de bak. Vanaf dat moment verandert alles en is er grote paniek in de familie.

[gv data=”i0o4S7FcPEE”][/gv]

3. Freaks And Geeks (1 seizoen) – IMDb 8,9
De serie speelt zich af in het schooljaar 1980-1981 waar Lindsay Weir en haar broer Sam samen op de McKinley High School zitten. De serie begint als Lindsay verandert van een goede student in een meisje dat met de Freaks rondhangt. Haar relatie met haar nieuwe vrienden en haar oude vrienden en de frictie die het oplevert met haar ouders is de focus van de serie. Haar broer Sam is vooral bezig om er bij te horen op school samen met zijn Geeks vriendengroep.

[gv data=”Zc_TB41SLk4″][/gv]

4. Gravity Falls (1 seizoen) – IMDb 8,9
De serie volgt de avonturen van tweeling Dipper en Mabel Pines, die door hun ouders voor een zomer naar het dorp Gravity Falls in Oregon worden gestuurd om in de Raadselschuur, de toeristenval van hun grootoom Stan, vakantie te vieren. Na het vinden van een occult boek ontdekt Dipper een verscheidenheid aan mysteries die zich afspelen in het vreemde dorp, wat het leven van de tweeling voorgoed op zijn kop zet.

[gv data=”0PYzpK-xa6c”][/gv]

5. Dag (4 seizoenen) – IMDb 8,6
Dag is een relatietherapeut met de filosofie dat mensen onafhankelijk zouden moeten zijn. Hij moedigt daarom zijn patiënten ook aan deze onafhankelijkheid te realiseren.

[gv data=”ys7HutH54No”][/gv]

6. Modern Family (6 seizoenen) – IMDb 8,5
Deze Emmy Award-winnende sitcom volgt Jay Pritchett en zijn ecectische familie in hun omgang met de uitdagingen van het moderne leven van Los Angeles.

[gv data=”aogZUDx51vQ”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *