Koopjesjacht! Apple-spullen iCentre onder de hamer


Vorige maand werd de Apple Premium Resellers iCentre failliet verklaard, en dook BAS Group erop om het bedrijf over te nemen. Echter niet alle vestigingen werden overgenomen, waardoor het hoofdkantoor in Uitgeest definitief haar deuren mocht sluiten. Op de voorraad die er nog stond kan vanaf 16 augustus worden geboden.

iMacs & iPhones

De overgebleven Apple-hardware (en wellicht nog wat software) staat straks bij BVA Auctions in Amersfoort opgesteld verdeeld over twee kavels. In de omschrijven daarvan staat niet exact hoeveel Apple-producten er worden aangeboden. Wel staat er dat het gaat om ‘Macbooks, iMacs, iPhones, iPads, iPods, sleeves, cases, headphones, audioapparatuur, accessoires, etc.’

Veilingkosten

De start is op vrijdag 16 augustus 17:00 uur en de online veiling duurt tot maandag 19 augustus 15:50 uur voor het eerste kavel. Op het tweede kavel kan een dag langer worden geboden. Of het rigoureus koopjeshunten wordt? Wel, Apple-hardware is gewild en gaat doorgaans niet voor malse prijzen weg. Hier zijn handelaartjes dol op. Wellicht dat er op het gebied van accessoires nog wat voordelig te halen valt. Oh, en hou rekening met de bijkomende veilingkosten (16%) en de BTW (21%).

De kavels bekijken kan HIER en DAAR.

Met dank aan Rick voor de tip!

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *