Koop jij deze zomer een vette Huawei zonnebril?

Koop jij deze zomer een vette Huawei zonnebril?
Het is weer eens wat anders.

Na de Google Glass hebben diverse techbedrijven geprobeerd slimme brillen op de markt te brengen, maar de wereld is er simpelweg nog niet klaar voor. Er is weinig animo en bovendien ziet het er niet uit. Je loopt, op z’n zachtst gezegd, voor lul met zo’n nerdy bril.

Toch komt Huawei anno 2019 met een slimme bril. Dat kondigde het techbedrijf aan tijdens het event waar ook de P30 en P30 Pro onthuld werden. De Chinezen doen het een stapje anders om wellicht toch een markt aan te boren. De slimme brillen zijn namelijk in samenwerking met het Koreaanse merk Gentle Monster ontwikkeld en ze zien er nog tof uit ook.

Het voordeel van deze slimme brillen zijn dat er geen lelijke camera op zit. Wel zo zijn ook voor de privacy van de ander. Wat de brillen wel bieden zijn twee microfoons, speakers en toegang tot een slimme stemassistent. De brillen beschikken over een 2.200mAh batterij en zijn IP67 stof- en waterbestendig.

De brillen heten ‘HUAWEI X GENTLE MONSTER EYEWEAR’ en komen deze zomer op de markt. Prijzen zijn nog niet bekend. Er is zowel keuze uit brillen met een reguliere montuur, als zonnebrillen.

[gv data=”JZyn2cL-20Y”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *