Komt deze gave feature naar de Samsung Galaxy S8?

Wordt de S8 hiermee een goede keus?
Wij hopen van wel…

In een presentatieslide dat is uitgelekt via All About Windows Phone is iets heel opmerkelijks te zien. Op de slide staat namelijk dat het vlaggenschip van Samsung gebruikt kan worden als een desktopcomputer, door de telefoon aan te sluiten op een monitor.

Je kunt je telefoon als volwaardige pc gaan gebruiken, doordat je ook je toetsenbord en je muis eraan kan verbinden. Zoals het er nu uitziet, krijg je dus voor de prijs van een smartphone er gratis een desktopcomputer bij mits je natuurlijk al beschikt over een monitor.

Samsung Desktop Experience

Op de slide is een smartphone te zien die met een getekende lijn is verbonden met een monitor. Op deze monitor is een besturingssoftware te zien die doet denken aan Windows, met losse vensters met apps.

De slide zou worden gebruikt bij een interne presentatie bij Samsung en hiermee is het dus nog niet helemaal duidelijk of deze feature echt naar de S8 komt. Het zou ook goed kunnen dat het hier een conceptversie betreft en dat het in latere toestellen wordt ingebouwd.

UPDATE: ja het klopt, deze feature heet DeX. Alle info daarover lees je HIER!

Nog geen reacties

  1. mss een dual boot systeem met windows 10 of ubuntu touch en android 7.0

    maar dan een 2e vraag…wie heeft er reeds een scherm met usb c aansluitingen, want een adapter van usb c naar hdmi zullen ze er wel niet bijgeven…

  2. Het is in theorie mooi, maar wie gaat dit gebruiken? Hooguit handig om een presentatie te geven, maar ook daar zijn betere alternatieven voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *