Kijk mee in het leven van een telefoondief

I HAFID!
Wanneer je telefoon in het buitenland wordt gestolen omdat je met je maten dronken en naakt in de zeeën van Ibiza dobbert terwijl al je spullen onbeheerd op een strandbedje liggen, is de kans klein dat je er ooit nog wat van terugziet. Telefoondief Hafid is dan ook nooit gepakt. Maar we krijgen wel een fijn inkijkje in zijn leven.

Hafid, afkomstig uit Dubai, stal de telefoon volgens de rechtmatige eigenaar op de volgende manier:

Apparently some guys with night-vision glasses hid in the dunes, waiting for drunk tourists to leave their belongings somewhere unobserved. then they crawled through the sand, stole the stuff and walked away like nothing happened.

Fuckzooi. Telefoon kwijt in het buitenland. Volgens de receptie van het hotel gebeurt zulks dan ook enorm veel op Ibiza. Balen.

Maar als de telefoondief vervolgens niet doorheeft dat alle gemaakte foto’s automatisch worden geüpload in de Dropbox-account van de rechtmatige eigenaar, heb je een ultieme manier om hem terug te pakken. Dat is dan ook wat deze Duitse vakantieganger deed toen hij vier maanden later opmerkte dat hij vanaf zijn Dropbox-account op zijn computer ALLE gemaakte foto’s en video’s kon inzien.

Hij deed wat gedaan moest worden: hij maakte een Tumblr aan waarop alle content van Hafid de telefoondief met de wereld wordt gedeeld. Check het op lifeofastrangerwhostolemyphone.tumblr.com.

Dit is dus Hafid
Hafid from Dubai

Hafid is duidelijk een fotomagiër
Hafid from Dubai

Hafid gooit er graag een gangsta-pose tegenaan
Hafid from Dubai

De romantieklook, Hafid heeft het
Hafid from Dubai

Nog geen reacties

  1. Ben benieuwd hoe deze man berecht zal worden met de sharia wetgeving in Dubai.
    Zal nu zijn rechterhand, linkerhand of beide handen afgehakt worden? :’-)

  2. Helemaal top natuurlijk om de dader terug te pakken. Maar…..

    De vraag is alleen is hij wel de dader of is hij de heler? Misschien heeft hij wel in goed vertrouwen een 2de hands telefoon gekocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *