Kijk hoe het SMS-record in 18 seconden wordt gebroken

Kijk hoe het SMS-record in 18 seconden wordt gebroken
“BRB. FF vid van SMS rcrd op APP checken.”

Marcel Fernandes Filho, een 17-jarige jongen uit Brazilië, is de nieuwe sms-koning. Om het record in handen te krijgen moest hij van de Guinness World Record-organisatie de volgende tekst op een touchscreen typen:

“The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human.”

Gesneden koek voor Marcel, want hij ramde de tekst er in slechts 18,19 seconden uit op zijn Samsung Galaxy S4. Daarmee was hij een fractie sneller dan de vorige recordhouder, een 15-jarige knul die 18,44 tellen nodig had voor dezelfde zin.

De Braziliaan zegt dat hij snel heeft leren typen nadat hij op 13-jarige leeftijd in een woedeaanval zijn desktop sloopte. Sindsdien was hij aangewezen op zijn iPhone 3gs. Hij typte trouwens op een digitaal toetsenbord van Fleksy, tevens de initiator achter het project en met naam aanwezig op het shirt van de recordhouder. Ach, zo houdt Marcel er hopelijk wat sponsorgeld aan over om weer een desktop te kunnen kopen. Of een nieuwe neusring.

[gv data=”gRuuILSEvsI”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *