John McAfee vertelt over moordpoging in bizarre video

John McAfee vertelt over moordpoging in bizarre video
En waarin hij de moord op zijn buurman ontkent. Ongeveer dan.

John McAfee, oprichter van het antivirusimperium, is al sinds 1994 weg bij McAfee en verkocht in 1997 zijn laatste aandelen. Het geld dat hiermee gehosseld werd, werd massaal gespendeerd aan slechte investeringen en een zwaarbeveiligde villa op Belize. Aldaar werd McAfee een goede bekende van menig pooier, moordenaar en prostituee in het land.

De inmiddels 67 jarige John McAfee kwam in 2012 in het nieuws nadat hij ruzie kreeg met zijn buurman, die klaagde over zijn blaffende honden. McAfee zegt dat zijn dorpsgenoot de honden heeft vergiftigd, en heel toevallig werd de buurman later vermoord aangetroffen.

Mislukte aanslag op zijn leven

Momenteel woont John in het Amerikaanse Oregon en is hij (nog?) op vrije voeten. Hierdoor heeft hij genoeg tijd om de aanklachten tegen hem te weerleggen in een vermakelijke doch bizarre video, en vertelt hij hoe diverse vrouwen uit zijn harem van zeven hem probeerden te vermoorden. Zomaar een dag uit het leven van een virusscanmogul.

[gv data=”hx3yTWkN3fI”][/gv]

Vergeet ook niet zijn eerdere video te bekijken, waarin hij met drugs & vrouwen uitlegt hoe je McAfee-software van je computer gooit.

Nog geen reacties

  1. Geniaal. Blijft leuk om filmpjes van hem op Youtube te kijken en reacties van zijn alias op Reddit te lezen. Die op laatstgenoemd forum zijn geniaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *