Jackery Air: dunste accu ter wereld komt met strakke looks

Jackery Air
Omdat de batterij van je smartphone zuigt, is een externe accu in bepaalde situaties (hoi Lowlandgangers) geen overbodige luxe. Deze uitwendige stroomvoorzieningen zijn alleen niet altijd even elegant vormgegeven zijn. De Jackery Air hoopt dit probleem te tackelen.

De Jackery Air – ooit begonnen als Kickstarter-campagne – is volgens zijn makers de dunste gadgetaccu op de markt. Hij heeft een energiecapaciteit van 5.000 mAh en het buitenwerk is geheel uit aluminium opgetrokken. Volgens het Amerikaanse Jackery Inc. wordt daarvoor hetzelfde gietproces gehanteerd dat Apple gebruikt voor de iPhone 5.

De vergelijking met Apple’s iDevice komt niet uit de lucht vallen; de Jackery Air lijkt qua afmeting en vorm enorm op de iPhone 5. Maar in feite kan elk mobiel apparaat met een USB-aansluiting aan de stroomkant erop worden aangesloten.

Desondanks wordt hij vooral gepromoot als oplader voor de iPhone en iPad. Wellicht om dat premium gevoel uit te stralen en de verkoopprijs van 80 dollar (€60) te rechtvaardigen. Extrene accutjes met een vergelijkbare capaciteit heb je immers ook voor twee tientjes. Maar zo fraai als de Jackery Air heb je ze dan niet.

[gv data=”xH2X2wT7xAA”][/gv]
[lg_folder folder=”0_Divers/Jackery_Air/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Of je hebt een plastic accudeksel en een makkelijk on-the-go vervangbare accu met je smartphone. Overleef je Lowlands of willekeurig ander meerdaagse festival op je reserve accu’s. Je kunt ook nog voor kiezen voor een extended battery pack van maar liefst 7500mAh zoals ik dat heb gedaan voor mijn S4.

  2. nou nou, behalve het design zie ik niks bijzonders. Ik begrijp wel dat hij voor i-phone gebruikers gepromoot wordt, die zijn gewend om veel te betalen voor niets bijzonders in een fraai hoesje

  3. Dit ding heeft geen toegevoegde waarde ten opzichte van andere battery packs. ik zie liever een battery pack die je erop kan klikken zodat het één geheel blijft. Met die soort oplossingen gaat het stekkertje uit de foon of battterypack is mijn ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *